FLEXIBEL

Creatief, veelzijdig en flexibel. Van huisstijl tot website. Verrassende ideeën, strak uitgewerkt en altijd onderbouwd met een duidelijke offerte. Want…afspraak is afspraak.

CREATIEF

Grafische vormgeving is de basis van mijn dienstverlening. Of het nu gaat om logo’s, advertenties, folders, brochures, nieuwsbrieven, verpakkingen, websites of de ontwikkeling van een compleet nieuwe huisstijl.

SPECIALITEIT

Digitale beeldbewerking > complexe photoshop-montages en fotoretouche: beeldverbeteringen en artistieke bewerkingen van beeldmateriaal.

De diensten van 360design:

• Ontwerpen van logo’s en huisstijl ontwikkeling • Digitaal ontwerp zoals websites, banners en iconen • Promotioneel ontwerp zoals folders, posters, flyers en advertenties • Freelance dtp-werkzaamheden bijvoorbeeld bij vakantie, ziekte of verlof • Beeldbewerking zoals complexe photoshop-montages en fotoretouche • Overige vormgeving/opmaak zoals boeken, brochures, formulieren e.d.
GRAFISCH ONTWERP
Het grafisch ontwerp zorgt voor de vormgeving van uw boodschap. Mijn kracht ligt met name op grafisch gebied waar uw boodschap via gedrukte en ook digitale media kan worden verspreid.
WEBSITES
Dynamische website: is opgebouwd uit dynamische webpagina’s die worden geladen uit een databank en worden meestal opgebouwd met scripting talen (b.v. PHP) in samenwerking met een databank zoals MySQL. Statische website: is een website die is opgebouwd uit vaste pagina’s die meestal gemaakt zijn in HTML. CMS website: een Content Management Systeem om zelf eenvoudig uw website aan te passen & bij te houden.
DTP
Een verzamelnaam voor grafische opmaak-, layout- en retoucheer-werkzaamheden m.b.v. grafische software zoals Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator. Dit is vaak de fase na het ontwerp.

TRANSPARANTIE, DAAR HOUD IK VAN. Duidelijkheid vooraf, geen verrassingen achteraf.