MERKEN, IDEEËN, INTERACTIE EN RESULTAAT!

360design > full service reclamestudio

MERKEN, IDEEËN, INTERACTIE EN RESULTAAT!

360design > full service reclamestudio

Wie is 360design…

  • Brecht van der Weegen
    Brecht van der WeegenEigenaar 360design

    Grafische vormgeving is een vak. Ik ben van mening dat een communicatiemiddel direct moet overtuigen en onderscheidend moet zijn. Een klant tot actie aanzetten met visuele overtuigingskracht.

Bedrijfsvisie van 360design

(klik op de streepjes op de foto)

VISUELE OVERTUIGINGSKRACHT

Weet u welke eerste indruk opdrachtgevers of klanten van uw bedrijf hebben? Als ze bijvoorbeeld uw site bezoeken of uw brochure openslaan. Uw advertentie lezen of je winkel binnenstappen. Die eerste indruk telt, dus hij kan maar beter direct overtuigen. Dat is precies wat 360design doet. Met 360design vertaal ik uw bedrijfsvisie en verhaal in een professionele uitstraling die aanspreekt en aantrekt.

RESTYLEN

Met meer dan 17 jaar bureau ervaring beschik ik over een breed ontwikkelde vakervaring. Voor (startende) bedrijven in het midden- en kleinbedrijf verzorg ik volledige huisstijl trajecten, websites, drukwerk design, restyling, fotografie en drukwerkbegeleiding. Maar 360 design is meer. 360 graden meer om precies te zijn. Bij 360design kun je als studio of als reclame- of communicatiebureau namelijk ook terecht voor al je (op locatie) dtp-werk. Ik werk snel, betrouwbaar en vakkundig.

DIRECT EN DUIDELIJK

Ik geloof in persoonlijk contact en het maken van heldere, duidelijke afspraken. Alles draait om een goede kwaliteit van het werk. Dat geldt ook voor de manier waarop ik werk. Eerst onderzoek ik precies wat de mogelijkheden zijn, omdat er zonder goede basis geen goede communicatiemiddelen gecreëerd kunnen worden. Op die basis ontwerp ik. Totdat het overtuigt. Uiteraard volledig naar wensen van de klant.

Graphic Design

Websites

Corporate Identity

Desktop Publishing

Waarom 360design…

• Creatief, veelzijdig en flexibel.
• Ervaring en kennis op het gebied van
complexe digitale beeldbewerking.
• Adviserend en meedenkend.
• Praktijkgericht en down-to-earth.
• Afspraak is afspraak.
Grafisch ontwerp
Webdesign
DTP
Beeldbewerking
Like 360design op Facebook
Download de algemene voorwaarden van 360design
Maak connectie met 360design op Linkedin