Skip to main content

360design…

…uw rots in de branding!

Wie is 360design…

Grafische vormgeving is een vak. Ik ben van mening dat een communicatiemiddel direct moet overtuigen en onderscheidend moet zijn. Een klant tot actie aanzetten met visuele overtuigingskracht.

Bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak.

Brecht van der Weegen
Eigenaar 360design

Bedrijfsvisie van 360design

Graphic Design | Websites | Corporate Identity | Desktop Publishing

Visuele overtuigingskracht

Weet u welke eerste indruk opdrachtgevers of klanten van uw bedrijf hebben? Als ze bijvoorbeeld uw site bezoeken of uw brochure openslaan. Uw advertentie lezen of je winkel binnenstappen. Die eerste indruk telt, dus hij kan maar beter direct overtuigen. Dat is precies wat 360design doet. Met 360design vertaal ik uw bedrijfsvisie en verhaal in een professionele uitstraling die aanspreekt en aantrekt.

Afspraak maken?

Restylen

Met meer dan 20 jaar bureau ervaring beschik ik over een breed ontwikkelde vakervaring. Voor bedrijven en beginnende ZZP-ers verzorg ik volledige huisstijl trajecten, websites, design, restyling, fotografie. Maar 360 design is meer. 360 graden meer om precies te zijn. Bij 360design kun je als studio of als reclame- of communicatiebureau namelijk ook terecht voor al je (op locatie) dtp-werk. Ik werk snel, betrouwbaar en vakkundig.

Afspraak maken?

Direct en duidelijk

Ik geloof in persoonlijk contact en het maken van heldere, duidelijke afspraken. Alles draait om een goede kwaliteit van het werk. Dat geldt ook voor de manier waarop ik werk. Eerst onderzoek ik precies wat de mogelijkheden zijn, omdat er zonder goede basis geen goede communicatiemiddelen gecreëerd kunnen worden. Op die basis ontwerp ik. Totdat het overtuigt. Uiteraard volledig naar wensen van de klant.

Afspraak maken?

Waarom 360design…

1. Creatief, veelzijdig en flexibel

2. Ervaring en kennis op het gebied van complexe digitale beeldbewerking

3. Praktijkgericht en down-to-earth

4. Adviserend en meedenkend

5. Afspraak is afspraak

Geïnteresseerd?
Neem hier contact op >

Uw doelgroep bereiken op een onderscheidende manier met de hulp van 360design.